Roosdaal

 

img_3063

In onze moderne YogaLoft te Roosdaal kan je terecht voor:

Hatha Yoga : (1) Groepsles, (2) Starterscursus, (3) Privé-les

Yogamatten, zitkussens en dekens staan ter beschikking, dus je hoeft enkel losse kledij en je goed humeur mee te brengen.

(1) Groepsles

Twee groepslessen (gegeven door Véronique) gaan wekelijks door op donderdag

YOGAREEKS (januari-maart  2020) op donderdag

€132 voor 11 lessen op volgende data: 9 – 16 – 23 – 30 januari, 6 – 13 – 20 februari, 5 – 12 – 19 – 26 maart .

Is er nog plaats dan kan je ook via een 5beurtenkaart (€70, 2 maanden geldig) of losse beurten deelnemen (16€).

(2) Starterscursus – Is yoga iets voor mij?

Ik krijg het vaak te horen: ‘Ik zou graag beginnen met yoga, maar geloof niet dat ik zomaar kan aansluiten bij de groepsles’…

Eerst en vooral: tijdens elke groepsles beoefen je yoga op JOUW niveau; maar voor zij die toch aarzelen om in de grotere groep terecht te komen kan je deelnemen aan een beginnerscursus. Extra lange sessies van 2u waar we voldoende tijd nemen om de nodige uitleg te geven. 3 weken lang verkennen we de verschillende basishoudingen en de ademhalings- en relaxatietechnieken. Na die drie weken kan je op een veilige manier bij de groepslessen aansluiten. Je hebt dan wel nog een paar weken nodig om aan het tempo van de les te wennen.

Een eerste reeks gaat door op dinsdagavond van 18.00u tot 20.00u en kost 75€ voor de drie lessen. Min. 5, max. 8 personen om een gepersonaliseerde aanpak te kunnen garanderen.

3 weken lang op dinsdag van 18u tot 20u op volgende data: MOMENTEEL GEEN REEKS GEPLAND

Dinsdagavond past niet voor jou? Dan kan het ook op zondag van 9.30u tot 11.30u op volgende data: MOMENTEEL GEEN REEKS GEPLAND

Interesse om met wat vrienden/familie kennis te maken met yoga? Trommel jouw vrienden, familie, kennissen en buren op en stel een groepje samen van minimaal 5 personen. We bespreken samen een geschikte datum voor een starterscursus enkel voor jullie!

De lessen worden gegeven door Véronique  –  info en reservaties

 

(3) Privé-les

In de privé-les (gegeven door Véronique) gaan we, op het moment dat jou best past, gebaseerd op jouw specifieke lichamelijke, mentale en emotionele situatie aangepaste ademhalingsoefeningen, asanas en relaxatie samen uitvoeren. Hierbij kunnen we rekening houden met jouw lichaam en elke oefening gepersonaliseerd begeleiden. De oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus en beginners zijn steeds welkom.

Een sessie duurt één of anderhalf uur.

Kostprijs: 65€ voor 1 persoon voor een sessie tot anderhalf uur en 50€ voor 60 minuten. 10€ per bijkomende persoon, max. 4 personen per groep om elk van de deelnemers een kwalitatieve ervaring te kunnen bieden.

Je vindt de exacte data, prijs en mogelijkheid tot reserveren onder events.

Locatie: Roosdaal (exact adres wordt bij reservatie meegegeven – contacteer Véronique op 0479/92.92.02 om exacte dag en uur af te spreken)

De lessen in Roosdaal worden gegeven door  Véronique

1 Comment on Roosdaal

 1. Margriet Lindemans
  03/09/2017 at 20:36 (3 years ago)

  Hallo
  Graag had ik aangesloten aan de beginnerssessies die in september in Roosdaal starten. Kan dit nog?
  Hartelijk dank,
  Margriet

  Reply

Leave a Reply