Devananda

Devananda boom kleur Ik groeide op aan de Belgische kust waar ik al vroeg in contact kwam met de natuur.

Ik startte met het beoefenen van Yoga in 1995 en probeerde verschillende yoga stijlen om te kunnen omgaan met de negatieve gevolgen van mijn stressvolle verkoopsjob in grote IT bedrijven.

Toen ik in 2013 de voordelen ontdekte van Sampoorna Yoga op lichaam en geest werd ik een regelmatige beoefenaar. De compleetheid van de Sampoorna Yoga aanpak veranderde mijn visie op gezondheid en het leven. Sindsdien werden ook mijn echtgenote en 2 dochters enthousiaste yogi’s.

Ik besloot om de voordelen te delen met anderen en werd Sampoorna Yoga leraar in 2015 na mijn opleiding bij Sampoorna oprichter Shri Yogi Hari (200H RYT). Ik keer regelmatig terug naar Shri Yogi Hari om verder met hem te studeren.

Ik ben eveneens een Thai Yoga Massage therapeut omdat de connectie tussen lichaam, geest en ademhaling vitaal is in yoga.

Ik volgde ook een Yin Yoga Teacher opleiding bij Joe Barnett en een Children Yoga en Mindfulness Teacher opleiding bij Bryony Duckitt (YogaBeez London).

Ik ben blij om de vreugde en het geluk van Sampoorna Yoga te kunnen delen met mijn studenten. Regelmatig yoga geven en les blijven volgen, laten me toe om in balans te blijven en gelukkig en positief in het leven te staan.

Dave geeft:

  • wekelijks les op Dinsdag om 8u45 in Zellik (The House To Be) en om 20u30 in Ternat (GC De Ploter)
  • één week op drie les op Zondag om 9u in Sint-Pieters-Leeuw (de andere week geven Cindy en Veronique les) ,
  • wekelijks les op Zondag om 16u in Brussel bij Sampoorna Yoga Studio Brussels

Dave is te bereiken op yogamagic@telenet.be  en op 0499/58.53.52

Dave (Devananda) De Graeve - Yoga Teacher in Brussels

Dave (Devananda) De Graeve
certified sampoorna yoga teacher (RYT200)