Maud

MaudNet als veel mensen in onze maatschappij, leefde ik vele jaren enkel in mijn hoofd. Pas als twintiger ontdekte ik het plezier van bewegen in circusschool KayFou. Om het vallen uit de trapeze te vermijden, begon ik tijdens mijn eerste zwangerschap met yoga. Al snel kocht ik een mat en was ik niet meer uit de studio weg te slaan.

Aanvankelijk verloor ik me in de zeer dynamische vorm Ashtanga-Vinyasa Yoga. Om mijn kennis te verdiepen, volgde ik na enkele jaren de Basic Vinyasa Teacher opleiding bij Svaha Yoga . Mijn derde zwangerschap leidde me naar Birthlight, een organisatie die zich focust op yoga voor moeder en kind. Bij hen behaalde ik de diploma’s Prenatal en Postnatal Yoga Teacher. Omdat ik de laatste jaren vooral behoefte heb aan zachtheid en ontspanning, studeerde ik ook Yin Yoga bij Joe Barnett.

Ik zoek en vind in yoga een manier om de (mentale) drukte te ontvluchten, af te dalen in mijn lichaam, en ook daar steeds meer stress los te laten. Ik combineer graag de flow van een Vinyasa les met de rust van Yin. De meer medische kennis over het lichaam uit mijn pre- en postnatale opleiding, zorgt ervoor dat ik fysieke grenzen respecteer, en mezelf en de mensen die met mij trainen nooit tot het uiterste zal drijven.

Ik geef

* privéles in de omgeving van Meldert (Aalst)

* zwangerschapsyoga bij De Praktijk (Ternat)

* yin yoga bij De Praktijk (Ternat)