Véronique

 

img_3084

Waarom Yoga?

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf de nodige aandacht en rust geven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Yoga en relaxatie zijn een ideale manier om naar je lichaam te luisteren. Door het beoefenen van yoga heb ik de voordelen op mijn gezond – lichaam én geest – ‘aan de lijve’ ondervonden.

Om mijn kennis te verdiepen heb ik begin 2016 de Sivananda Yoga lerarenopleiding gevolgd bij het International Sivananda Yoga Vedanta Centre. Ik volgde eveneens de Children Yoga teacher opleiding bij Bryony Duckitt (YogaBeez London).

Ik geef wekelijkse lessen in Roosdaal. Mogelijkheid tot het geven van privéles, na afspraak. Ook mogelijkheid tot het geven van starterscursus bij voldoende interesse.

Yoga en vitaliteit

Ik geloof in een holistische aanpak. Daarom heb ik me ook –  eerst vanuit voedingsaspect – verdiept in Ayurveda, een oud Indische leer over het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ayurveda en yoga zijn aldus zeer complementair. Ik heb tevens een opleiding gezondheidscoaching gevolgd waar ik – als VITALITEITSCOACH – mensen begeleid naar een levensstijl van gezondheid en vitaliteit.

VitaliteitsCoach – V4Vitality

V4Vitality is een holistisch vitaliteitconcept voor mensen met vermoeidheidsklachten en energietekort (burn out); mensen op weg naar meer gezondheid en vitaliteit. Voor mensen die méér energie willen om hun dromen waar te maken.

Hiervoor werk ik op verschillende domeinen zoals :

 • Ademhaling: Correct ademen is van levensbelang.
 • Relaxatie en ontspanning: Leren ontspannen zodat herstel mogelijk wordt.
 • Voeding: Voeding die je energie geeft i.p.v. energie kost
 • Beweging: Een wezenlijk onderdeel in vitaliteit.
 • Gedachten en emoties: Vaak de belangrijkste oorzaak van vitaliteitsproblemen.
 • Slaap: Vaak het begin van een traject; want zonder een gezonde nachtrust is herstel niet mogelijk.

Ik geef regelmatig infosessies over de mogelijkheden die je zelf in handen hebt om opnieuw de meest energieke en vitale versie van jezelf te worden. Je vindt de data steeds op mijn website of volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven van deze data.

Essential Oils Coach – Oil4Vitality

Essentiële oliën zijn ontzettend veelzijdig. Je kan ze inzetten op fysiek en emotioneel vlak. Maar je kan zo ook gebruiken ter vervanging van verzorgings- en huishoudproducten die vaak heel wat chemicaliën bevatten.

Kom bij de Facebook groep! Je wordt er op de hoogte gehouden van de aankomende events en verneemt er allerlei tips en tricks over hoe je essentiële oliën in de praktijk kan toepassen. Je zal versteld staan van wat je er allemaal mee en kan en hoe gemakkelijk het is!

Mijn doel –

De levensstijl van mensen naar een gezonder niveau tillen en de veerkracht verhogen.

Véronique is te bereiken op veroniquevandersmissen@hotmail.be  en op 0479/92.92.02

1 Comment on Véronique

 1. Allebos Nancy
  02/10/2017 at 19:53 (3 years ago)

  Goede avond Veronique,
  Graag had ik geweten waar de yoga lessen in Roosdaal door gaan. Het adres kan ik op de site niet terug vinden.
  Zijn er momenteel of in de nabije toekomst in Lennik of Gooik nog lessen gepland?
  Is er nog plaats voor de lessen van 18.30 uur in Roosdaal ?
  Vriendelijke groeten

  Nancy Allebos

  Reply

Leave a Reply